- Tytuł:
-
Ocena tekstury wędlin wyprodukowanych z różnymi dodatkami funkcjonalnymi w warunkach przemysłowych
Evaluation of texture of cured meat products with different functional additives under industrial conditions - Autorzy:
-
Piotrowska, E.
Dolata, W.
Krzywdzińska-Bartkowiak, M.
Nowicka, A. - Data publikacji:
- 2005
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej
- Tematy:
-
modyfikowana skrobia ziemniaczana
farsz kutrowany
wędlina drobno rozdrobniona
tekstura
pożądalność sensoryczna
modified potato starch
minced stuffing
minced cured meat product
texture
sensory desirable - Źródło:
-
Inżynieria Rolnicza; 2005, R. 9, nr 9, 9; 271-278
1429-7264 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł