- Tytuł:
-
Project of a computer system supporting extraction of the characteristics of pork half-carcases
Projekt systemu informatycznego wspomagającego ekstrakcję cech charakterystycznych półtuszy wieprzowej - Autorzy:
-
Fojud, A.
Boniecki, P.
Zaborowicz, M.
Lisiak, D.
Ślósarz, P.
Stanisz, M.
Strzeliński, P.
Konieczny, A. - Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Sieć Badawcza Łukasiewicz - Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych
- Tematy:
-
pork half-carcasses
evaluation of meatiness
expert system
półtusza wieprzowa
ocena mięsności
system ekspertowy - Źródło:
-
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering; 2017, 62, 3; 87-92
1642-686X
2719-423X - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł