- Tytuł:
-
SWOT analysis of the Polish organic food sector in the context of its impact on the environment and human health
Analiza SWOT polskiego sektora żywności ekologicznej w kontekście wpływu na środowisko naturalne i zdrowie człowieka - Autorzy:
-
Średnicka-Tober, D.
Kraśniewska, K.
Barański, M.
Rembiałkowska, E.
Hallmann, E.
Kazimierczak, R. - Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Sieć Badawcza Łukasiewicz - Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych
- Tematy:
-
SWOT analysis
organic farming
organic food
natural environment
human health
analiza SWOT
produkcja ekologiczna
żywność ekologiczna
środowisko naturalne
zdrowie człowieka - Źródło:
-
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering; 2018, 63, 3; 123-130
1642-686X
2719-423X - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł