- Tytuł:
-
Chemical composition and nutritional value of maize grains from cultivars of different breeding and seed companies
Skład chemiczny oraz wartość pokarmowa ziarna kukurydzy odmian różnych firm hodowlano-nasiennych - Autorzy:
-
Szulc, P.
Podkówka, Z.
Bocianowski, J.
Krauklis, D.
Wilczewska, W. - Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Sieć Badawcza Łukasiewicz - Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych
- Tematy:
-
maize
grain
cultivars
nutritional value
principal component analysis
kukurydza
ziarno
odmiana
wartość odżywcza
analiza składników - Źródło:
-
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering; 2018, 63, 4; 203-208
1642-686X
2719-423X - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł