- Tytuł:
-
Wpływ dodatku mąki i płatków z szarłatu na jakość chleba pszennego
Influence of amaranth products addition on quality of wheat bread - Autorzy:
-
Wolska, P.
Ceglinska, A.
Drabarczyk vel Grabarczyk, E. - Data publikacji:
- 2011
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
- Tematy:
-
pieczywo
technologia produkcji
chleb pszenny
jakosc pieczywa
dodatki do zywnosci
szarlat
Amaranthus
maka z szarlatu
platki z szarlatu
bread
production technology
wheat bread
bread quality
food additive
amaranth
amaranth flour
amaranth product - Źródło:
-
Acta Agrophysica; 2011, 17, 1[188]
1234-4125 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł