- Tytuł:
-
Effect of the Concentrations and Quality of Protein in Diets for Growing-Finishing Pigs on Nitrogen Excretion to the Environment
Wpływ poziomu i jakości białka w mieszankach paszowych dla tuczników na wydalanie azotu do środowiska - Autorzy:
-
Drażbo, A.
Sobotka, W.
Antoszkiewicz, Z.
Weber, K. - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Towarzystwo Chemii i Inżynierii Ekologicznej
- Tematy:
-
różne poziomy białka i aminokwasów
strawność
bilans azotu
wydalanie azotu
tuczniki
various concentrations of protein and amino acids
digestibility
nitrogen balance
nitrogen excretion
growing-finishing pigs - Źródło:
-
Ecological Chemistry and Engineering. A; 2009, 16, 8; 917-925
1898-6188
2084-4530 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł