- Tytuł:
-
Ocena wpływu obróbki hydrotermicznej i czasu fermentacji na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne produktów tempeh
An assessment of the impact of hydrothermal treatment and fermentation on polyphenols content and antioxidant properties of tempeh products - Autorzy:
-
Kuligowski, M.
Gorzan, A.
Jasinska-Kuligowska, I.
Nowak, J. - Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2014, 577
0084-5477 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł