Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

In vitro and molecular characterization using ISSR markers of Glycyrrhiza glabra L.

Tytuł:
In vitro and molecular characterization using ISSR markers of Glycyrrhiza glabra L.
Autorzy:
El-Hameid, A.A.
El-Kheir, Z.A.
Abdel-Hady, M.
Helmy, W.
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
licorice
Glycyrrhiza glabra
callus induction
genomic DNA
ISSR marker
molecular characteristics
polymerase chain reaction
kinetin
Murashige medium
Skoog's medium
Źródło:
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2018, 99, 4
0860-7796
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz