- Tytuł:
-
Wpływ modyfikacji hydrotermicznej typu annealing na wybrane właściwości skrobi grochu (Pisum sativum)
Effect of hydrothermal modification of annealing type on some selected properties of starch pea (Pisum sativum) - Autorzy:
-
Piecyk, M.
Konarzewska, M.
Sitkiewicz, I. - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
Pisum sativum
groch
modyfikacja hydrotermiczna
nasiona
skrobia
rozpuszczalnosc
wodochlonnosc
strawnosc - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2009, 16, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł