- Tytuł:
-
Wpływ dodatku wytłoków lnianych na potencjał antyoksydacyjny tempe z nasion lędźwianu
Effect of flaxseed oil cake addition on antioxidant potential of grass pea tempeh - Autorzy:
-
Stodolak, B.
Starzynska-Janiszewska, A.
Wikiera, A. - Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
zywnosc funkcjonalna
dodatki do zywnosci
tempeh
ledzwian
nasiona
potencjal przeciwutleniajacy
wytloki lniane - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2015, 22, 6
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł