- Tytuł:
-
Porównanie zawartości związków bioaktywnych w winach czerwonych pochodzących z różnych krajów europejskich
Comparison of bioactive compound contents in red wines from different European countries - Autorzy:
-
Czech, A.
Malik, A.
Pitucha, I.
Woznica, A. - Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
wina czerwone
Bulgaria
Wlochy
Francja
Hiszpania
substancje biologicznie czynne
polifenole
antocyjany
skladniki mineralne
wina polwytrawne
wina polslodkie
pochodzenie produktu - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2009, 16, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł