- Tytuł:
- Wplyw wybranych hydrokoloidow na jakosc niskotluszczowych kielbas parzonych drobno rozdrobnionych
- Autorzy:
-
Adamczak, L
Slowinski, M
Skup, M - Data publikacji:
- 2003
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
przetwory miesne
zywnosc niskotluszczowa
kielbasy parzone
ocena jakosci
farsze drobnorozdrobnione
jakosc
guma guar
guma ksantanowa
kappa-kolagen
hydrokoloidy
meat product
low fat food
cooked sausage
quality assessment
comminuted stuffing
quality
guar gum
xanthan gum
kappa-carrageenan
hydrocolloid - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2003, 10, 3; 32-44
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł