- Tytuł:
-
Wpływ techniki suszenia wiśni na właściwości teksturalne suszu oceniane metodą akustyczną i mechaniczną
Effect of sour cherries drying technique on textural properties of dried fruit assessed using acoustic and mechanical methods - Autorzy:
-
Marzec, A.
Kowalska, H.
Oldak, B. - Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
owoce
suszenie
wisnie
tekstura zywnosci
wlasciwosci teksturalne
susze owocowe
metody akustyczne
metody mechaniczne - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2013, 20, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł