- Tytuł:
-
Wpływ naparu zielonej herbaty i sproszkowanej papryki na barwę probiotycznych szynek surowo dojrzewających
Effect of green tea infusion and pulverized pepper on colour of raw ripening probiotic hams - Autorzy:
-
Skwarek, M.
Dolatowski, Z.J.
Kolozyn-Krajewska, D. - Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
wedliny dojrzewajace
wedliny surowe
szynki dojrzewajace
barwa
dodatki do zywnosci
probiotyki
herbata zielona
napar herbaciany - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2014, 21, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł