- Tytuł:
-
Wpływ czasu przechowywania na jakość i właściwości funkcjonalne jaj od kur objętych w Polsce programem ochrony
Effect of storage time on quality and functional properties of eggs from hens included in conservation programme in Poland - Autorzy:
-
Sokolowicz, Z.
Krawczyk, J.
Dykiel, M. - Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
warunki przechowywania
wlasciwosci funkcjonalne
jaja kurze
produkcja jaj
jakosc jaj
czas przechowywania
kury zielononozki kuropatwiane
kury zoltonozki kuropatwiane
ochrona zasobow genetycznych
znakowanie jaj - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 2
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł