- Tytuł:
-
Efektywność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego na przykładzie branży mleczarskiej
Efficiency of food industry enterprises in dairy sector - Autorzy:
- Gradziuk, K.
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists
- Tematy:
-
przemysl spozywczy
przedsiebiorstwa mleczarskie
sytuacja finansowa
efektywnosc produkcji
efektywnosc techniczna
produktywnosc
lata 2001-2007
analiza wskaznikowa
analiza Du Ponta
metoda DEA - Źródło:
-
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu; 2009, 11, 1
1508-3535
2450-7296 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł