- Tytuł:
-
Zawartość pierwiastków szkodliwych w różnych rodzajach polskich soli kuchennych
Contents of harmful elements in various types of Polish kitchen salt
Soderzhanie ehlementovvrednykh dljazdorovja v raznykh sortach otechestvennojj povarennojj soli - Autorzy:
-
Wojciechowska-Mazurek, M.
Mazur, H. - Data publikacji:
- 1983
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
sol
sol kuchenna
klodawa
wieliczka
dodatki smakowe
zanieczyszczenia - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1983, 34, 2
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł