Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Moje życie i praca : wśród sadów i wspomnień

Autorzy:
Kawecki, Zdzisław (1938- ) [GOOGLE   Link otwiera się w nowym oknie]
Tytuł pełny:
Moje życie i praca : wśród sadów i wspomnień / Zdzisław Romuald Kawecki
Rok wydania:
cop. 2006
Wydawca:
Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
ISBN:
8372994552
Opis fizyczny:
117, [3] s., [35] s. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 25 cm
Uwagi:
Bibliogr
Streszcz. ang. i ros
Temat:
Kawecki, Zdzisław (1938- )
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn) - pracownicy
Sadownictwo - Polska - od 1944 r.
Pracownicy naukowi
Polska
Nauka i badania
Gatunek / Forma:
Książki
Bibliografia
Pamiętniki polskie - od 1944 r.
Książka
propozycja biblioteki
LDR     01388nam#a2200397#i#4500
001     3222400205178
003     OLSZT 005
005     20210616210407.4
008     061016s2006####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 8372994552
040     %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN
041 0 # %a pol %b eng %b rus
080   % %a 634:378.4:929](438)+R
100 1   %a Kawecki, Zdzisław %d (1938- ).
245 1 0 %a Moje życie i praca : %b wśród sadów i wspomnień / %c Zdzisław Romuald Kawecki.
260     %a Olsztyn : %b Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, %c cop. 2006.
300     %a 117, [3] s., [35] s. tabl. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 25 cm.
380     %a Książki
504     %a Bibliogr.
546     %a Streszcz. ang. i ros.
600 1 9 %a Kawecki, Zdzisław %d (1938- )
610 2 9 %a Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn) %x pracownicy
648   9 %a 1901-2000
648   9 %a 1945-1989
648   9 %a 1989-2000
648   9 %a 2001-
650   9 %a Sadownictwo %z Polska %y od 1944 r.
650   9 %a Pracownicy naukowi
651   9 %a Polska
655   9 %a Bibliografia
655   9 %a Pamiętniki polskie %y od 1944 r.
658     %a Nauka i badania
856 4 # %u https://opac.wmbp.olsztyn.pl/integro/site/recorddetail/3222400205178 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a 83-7299-455-2
990     %a #3 

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
KG 164717
Sygnatura:
W 164717 Wypożyczalnia
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz