Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju

Authors:
Konieczny, Jolanta (pedagogika)
Full title:
Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju / Jolanta Konieczny
Search in:
Edukacja Elementarna w Teorii i Praktyce. - 2020, nr 4, s. 53-63
Notes:
Bibliografia na stronach 62-63
Streszczenie angielskie
Subject:
Edukacja żywieniowa
Rozwój zrównoważony
Odżywianie
Uczniowie klas początkowych
Edukacja i pedagogika
Genere / Form:
Artykuły
Publikacje naukowe
Raport z badań
Artykuł z czasopisma naukowego
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
13. Praca. Artykuł
library suggestion
LDR 01797caa#a2200373#i#4500
001 3223201467608
003 OLSZT 005
005 20240125114300.5
008 210201s2020####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN %d OLSZT 005
041 1 # %a pol %b eng
046 %k 2020
100 1 %a Konieczny, Jolanta %c (pedagogika). %e Autor
245 1 0 %a Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju / %c Jolanta Konieczny.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje naukowe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 62-63.
520 8 %a Badania odbyły się w szkole podstawowej wśród 50 uczniów klas III. Celem badania było poznanie wiedzy i opinii uczniów o edukacji żywieniowej, zasadach zbilansowanej diety, znajomości oznaczeń i pochodzenia produktów, a także procesie produkcji żywności.
546 %a Streszczenie angielskie.
650 9 %a Edukacja żywieniowa
650 9 %a Rozwój zrównoważony
650 9 %a Odżywianie
650 9 %a Uczniowie klas początkowych
655 9 %a Raport z badań
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego
655 9 %a Artykuł z czasopisma pedagogicznego
658 %a Edukacja i pedagogika
773 0 # %i // %t Edukacja Elementarna w Teorii i Praktyce. - %w (OLSZT 005)3222500516137 %x 1896-2327 %g 2020, nr 4, s. 53-63
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3223201467608 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Badania odbyły się w szkole podstawowej wśród 50 uczniów klas III. Celem badania było poznanie wiedzy i opinii uczniów o edukacji żywieniowej, zasadach zbilansowanej diety, znajomości oznaczeń i pochodzenia produktów, a także procesie produkcji żywności.

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form