Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju

Autorzy:
Konieczny, Jolanta (pedagogika)
Tytuł pełny:
Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju / Jolanta Konieczny
Szukaj w:
Edukacja Elementarna w Teorii i Praktyce. - 2020, nr 4, s. 53-63
Uwagi:
Bibliografia na stronach 62-63
Streszczenie angielskie
Temat:
Edukacja żywieniowa
Rozwój zrównoważony
Odżywianie
Uczniowie klas początkowych
Edukacja i pedagogika
Gatunek / Forma:
Artykuły
Publikacje naukowe
Raport z badań
Artykuł z czasopisma naukowego
Artykuł z czasopisma pedagogicznego
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01797caa#a2200373#i#4500
001 3223201467608
003 OLSZT 005
005 20240125114300.5
008 210201s2020####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a OLSZT 005 %c OLSZT 005 %e PNN %d OLSZT 005
041 1 # %a pol %b eng
046 %k 2020
100 1 %a Konieczny, Jolanta %c (pedagogika). %e Autor
245 1 0 %a Edukacja żywieniowa w myśl zasad zrównoważonego rozwoju / %c Jolanta Konieczny.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje naukowe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 62-63.
520 8 %a Badania odbyły się w szkole podstawowej wśród 50 uczniów klas III. Celem badania było poznanie wiedzy i opinii uczniów o edukacji żywieniowej, zasadach zbilansowanej diety, znajomości oznaczeń i pochodzenia produktów, a także procesie produkcji żywności.
546 %a Streszczenie angielskie.
650 9 %a Edukacja żywieniowa
650 9 %a Rozwój zrównoważony
650 9 %a Odżywianie
650 9 %a Uczniowie klas początkowych
655 9 %a Raport z badań
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego
655 9 %a Artykuł z czasopisma pedagogicznego
658 %a Edukacja i pedagogika
773 0 # %i // %t Edukacja Elementarna w Teorii i Praktyce. - %w (OLSZT 005)3222500516137 %x 1896-2327 %g 2020, nr 4, s. 53-63
856 4 # %u http://opac.wmbp.olsztyn.pl/site/recorddetail/3223201467608 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Badania odbyły się w szkole podstawowej wśród 50 uczniów klas III. Celem badania było poznanie wiedzy i opinii uczniów o edukacji żywieniowej, zasadach zbilansowanej diety, znajomości oznaczeń i pochodzenia produktów, a także procesie produkcji żywności.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz